Menu Sluiten

Circonflexe

Circonflexe

87 87 people viewed this event.

De ongewone en bijzondere bezetting van Circonflexe, altviool, accordeon, piano en contrabas, lijkt een beetje op een tango-ensemble en inderdaad staat er één tango op het repertoire. De combinatie van instrumenten leent zich er uitstekend voor om met de mooie sonore klank van de altviool, het expressieve vermogen van de accordeon, de veelzijdigheid van de piano en het ritmische en harmonische fundament van de contrabas een veelheid en verscheidenheid aan composities ten gehore te brengen. Dat heeft een mooi en aantrekkelijk programma opgeleverd.

 

Eltjo de Lang, oprichter en pianist van het kwartet, met wortels in de klassieke muziek en de jazz, heeft alle werken op het programma speciaal voor de gelegenheid gecomponeerd op basis van lange en intensieve improvisaties. Dit heeft geleid tot stromende, melodieuze muziek, verhalend, verfijnd, poëtisch, toegankelijk, verrassend en licht melancholisch.

 

De musici:

  • Richard Wolfe Altviool
  • Gertie Bruin Accordeon
  • Eltjo de Lang Piano
  • Bert van Erk Contrabas

 

“A thing of beauty is a joy forever:” (John Keats)

Aanvullend informatie

Aanvullende informatie

Meld u aan of bestel tickets via onderstaande link. Staat er geen link, dan is de toegang vrij of kunt u tickets aan de deur kopen. https://www.ticketkantoor.nl/shop/circonflexe →

 

Datum & tijd

04-06-2023 om 14:30
 

Categorie

Deel dit bericht