Martinikerk
Martinikerk
Het hart van de stad
Lees verder ...
Nieuwe Kerk
Nieuwe Kerk
Sfeer uit de Gouden Eeuw
Lees verder ...
Lutherse Kerk
Lutherse Kerk
Charmant in het centrum
Lees verder ...

Agenda

Kerstmarkt Groningen - Martinikerk Editie

 

Zaterdag 14 december 2019 gaat het weer gebeuren.
Kerstmarkt Groningen: Martinikerk Editie



Ook dit jaar slaan we de deuren weer open voor een supergezellige Kerstmarkt. Kom langs om de echte originele kerstsfeer te proeven zoals deze ook te beleven is in de Duitse steden. Samen met de echte Kerstman en ons Kerstkoor wordt ook dit jaar weer alles uit de kast getrokken om de Martinikerk weer om te toveren tot een supergezellige en sfeervolle kerstmarkt.

De Martinikerk is een prachtige overdekte locatie voor een kerstmarkt. Het effect van een lichtshow op gebrandschilderde ramen levert een fantastisch beeld op waar je uren naar kunt staren.

Afbeelding kan het volgende bevatten: nacht en binnen

Zo zijn er veel verschillende kraampjes waar leuke cadeaus te koop zijn voor onder de kerstboom. Maar ook vele lekkernijen om zodoende met een warm en voldaan gevoel de kerk te kunnen verlaten. Gedurende de hele dag zullen de kerstklassiekers voorbij komen onder het genot van een heerlijke glas glühwein of warme chocolademelk.

In de weken voorafgaand aan de kerstmarkt zullen wij regelmatig een update doen via het Facebook-evenement. Zet jezelf dus op aanwezig om op de hoogte te blijven!

Al met al genoeg reden om langs te komen. We zien je graag op 14 december 2019 in de Martinikerk.

 

zaterdag 14 december 2019
Van 12.00 - 19.30 uur / entree € 3 vanaf 12 jaar
Martinikerk Groningen, Martinikerkhof 3