Martinikerk
Martinikerk
Het hart van de stad
Lees verder ...
Nieuwe Kerk
Nieuwe Kerk
Sfeer uit de Gouden Eeuw
Lees verder ...
Lutherse Kerk
Lutherse Kerk
Charmant in het centrum
Lees verder ...

Schip
Het imposante schip van de Martinikerk is een ruimte die qua uitstraling zijn gelijke niet kent in Groningen en is geschikt voor gezelschappen tot maar liefst 1.200 gasten. Een zeer sfeervolle dineropstelling voor 100 tot 500 gasten is hier ook mogelijk. Onze vaste cateraars kunnen aan al uw cateringwensen voldoen. Voor aankleding, licht en videoprojectie kunnen wij zorgen. Het schip beschikt over een zeer moderne geluidsinstallatie die uw spreker perfect versterkt met een minimum aan galm.

Koor
Het koor is zeer geschikt voor exposities en tentoonstellingen. Ook huwelijken en diners kunt u onder de middeleeuwse wandschilderingen organiseren. Het koor kan in verband met de schilderingen niet verwarmd worden.

Kapel
De kapel heeft een prachtige middeleeuwse gewelven, heeft uitzicht op het Martinikerkhof en biedt ruimte aan 100 personen. Veel bruidsparen kiezen deze locatie voor hun huwelijksplechtigheid.  

Librije
De Librije is een mooie lichte ruimte op de eerste verdieping aan het Martinikerkhof en heeft schitterende zuilen, die in art nouveaustijl zijn beschilderd. U kunt hier terecht met groepen tot maximaal 40 personen.

Fredericikamer
De Fredericikamer is een rustige, sfeervolle ruimte geschikt voor maximaal 12 personen. Een plek om ongestoord te vergaderen of bijvoorbeeld voor een intieme huwelijksplechtigheid in besloten kring. 

 

 

Catering
Wij verzorgen graag de catering voor u, van een koffie- en theebuffet tot een uitgebreide lunch. Ook een borrel met diverse soorten borrelhapjes is natuurlijk mogelijk. Bij diners of specifieke (gastronomische) wensen doen we, uiteraard in overleg met u, een beroep op een cateraar. Wij werken naar volle tevredenheid samen met de volgende cateraars: 

Traiteur Service s'Amuse - www.samuse.nl
Beijk Catering Service - www.beijkcatering.nl
Bos en Bos Catering - www.boscatering.nl
't Feithhuis - www.feithhuis.nl
Progress Events Groningen - www.progressevents.nl
De Smaak van het Noorden - www.desmaakvanhetnoorden.nl
Foodfellas - www.foodfellas.nl

Bij catering door bovenstaande en externe cateraars berekenen we een commissie van 10% over het food & beverage-gedeelte.

catering

 Voor meer informatie over het gebouw, openstelling etc. kijk op onze website www.martinikerk.nl